Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tabla scolara 100 x 200 cm alba magnetica Magnetoplan Germania

Cod produs:
Tabla scolara alba whiteboard magnetica de conferinta rezistenta la zgarieturi, rama de aluminiu si colturi rotunde, garantie 3 ani + 2 bonus =5 ani pret promo !

Magnetoplan
   


Tabla scolara 100 x 200 cm alba magnetica  Magnetoplan Germania

Table scolare albe magnetice - whiteboard-uri in varianta SP - economica - tabla scolara alba magnetica / whiteboard tip SP de dimensiuni (inaltime x lungime): 100 x 200 cm - profil aluminiu, producator Magnetoplan (Germania ):
Suprafata alba lacuita, magnetica, acoperita cu lac - pe suprafata acrilica adeziva magnetic se poate scrie cu markere nepermanente.
    Tabla scolara de conferinta magnetica de culoare alba rezistenta la zgarieturi
    Panou practic pentru a se scrie pe el sau a se atasa pe el, cu ajutorul magnetilor, fotografii, carti de vizita, notite si alte articole de acest gen.
    Aceasta tabla scolara alba magnetica este echipata cu rama de aluminiu si colturi rotunde.
    Spatele panoului este acoperit cu o suprafata metalica galvanizata care asigura stabilitate, impotriva distorsiunilor.
    Tavita metalica pentru markere si instrumentele de sters (burete) are capete rotunde, inclusiv pe intreaga lungime a panoului.
    Sistem de ancorare pe perete invizibil.
    Dimensiuni (I x L): 100 x 200 cm
    Garantie: 3 ani + bonus 2 ani = 5 ani !