Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tabla scolara 120 x 300 cm alba magnetica whiteboard ferroscript 25 ani garantie

Cod produs:
Table scolare albe magnetice ferroscript whiteboard-uri 120 x 300 cm - profil aluminiu, Magnetoplan Germania - garantie 25 ani ! Numai la comanda !

Magnetoplan
   


Tabla scolara 120 x 300 cm alba magnetica whiteboard ferroscript 25 ani garantie

System-Magnettafel ferroscript Suport magnetic extrem de stabil, in cadrul sistemului de Table scolare cu o fata de calitate extra long life.
  •    25 ani garantie pe suprafata de bord de inalta calitate-magnetica, Scratch este  superrezistent şi acoperit cu un email special. Pe aceasta tabla se pot folosi : 
 - Magneti   
 - Bureti sau carpe uscate sau umede
 - Beneficii ale planului in cadrul sistemului de Magnetoplan    
Pentru 25 de ani, mentinut in mod consecvent, care sa permita magneto-plan sub compatibilitatea sistemului de toate  produsele  
  •  Placi de Magnet, panouri de informare, panouri de grila cu un sistem de sub orice moment, chiar mai tarziu sa fie extins cu:  
- o distantatoare
- O balama benzi, pentru utilizarea ca Klapptafeln
- turnbuckles o pentru integrarea in sasiu cu coloane
- elementele de comanda si o pereche rolul de a se integra  
  • Suport magnetic poate fi fara accesorii suplimentare, si nu de asamblare monta direct in magneto-planul de perete sistemului feroviar 
 Tabla ferroscript este Super tabla magnetica pentru scoala, firme, arhitectura, sistem feroviar