Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

6 lavete uscate universale, profesionale Sano Sushi Professional Cloth (6)

Cod produs:

Aceste lavete Sano Sushi Professional Cloth sunt absorbante si foarte rezistente, putand fi utilizate ata umede cat si uscate. Pot fi spalate si refolosite

Sano
   


Sano Sushi Professional Cloth (6)

 

Set de 6 lavete uscate universale, profesionale Sano Sushi Professional Cloth - lavete din poliester pentru uz universal.

 

Aceste lavete Sano Sushi Professional Cloth sunt absorbante si foarte rezistente, putand fi utilizate ata umede cat si uscate. Pot fi spalate (la o temperatura de maxim 40 ° C) si refolosite !

 

Sano Sushi Professional Cloth sunt ideale pentru curatarea ferestrelor si a suprafetelor din plastic, stergerea ecranului TV si a computerului, curatarea robinetilor, a suprafetelor din ceramica si a chiuvetelor, spalarea automobilelor, curatarea aragazului, a cuptorului si a tuturor suprafetelor din bucatarie.

 

Dimensiuni: 38 x 32 cm