Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare(pt. copii)50ml

Cod produs:

Protectie pana la 8 ore impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare.PROTECTIE COPII TANTARI, protejati-va copii impotriva intepaturilor de tantari mosquito


Sano
   


 Sano Medic Guard impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare 50ml protectie copii de tantari

Solutie speciala sub forma de gel pentru protectia copiilor impotriva tantarilor si a altor insecte zburatoare. 

Sano Medic Guard protectie copii impotriva tantarilor

Protectie pana la 8 ore impotriva tantarilor si a insectelor zburatoare
Instructiuni de utilizare: a se folosi doar in prezenta insectelor. Se indeparteaza capacul si se aplica pe zonele corpului expuse insectelor. Se recomanda imbracamintea cu maneci lungi si pantaloni. A se evita contactul cu rani deschise si iritatii ale pielii. A nu se aplica pe mainile copiilor pentru a evita contactul cu ochii. A nu se aplica in jurul nasului, gurii, ochilor, la incheietura coatelor si a genunchilor. A nu se aplica in zonele acoperite de haine. Dupa utilizare se vor spala mainile. Atunci cand protectia nu mai este necesara, se vor spala zonele tratate.
Protejati-va copii impotriva  muscaturilor de tantari cu ajutorul Sano Medic Guard gel profesional folosit si in maternitati si spitale pentru copii pentru evitarea infectiilor nedorite.
Atentie: a nu se folosi pentru copii sub 2 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se depozita intr-un loc racoros, departe de caldura. A se evita contactul cu materiale din plastic, fibre sintetice si suprafete colorate. Daca apar manifestari neplacute, clatiti cu multa apa si consultati medicul. Numai pentru uz extern.
Atentie folositi Sano Medic Guard numai pentru uz extern si nu aplicati in jurul nasului, gurii, ochilor, la incheietura coatelor si a genunchilor si zonele acoperite de haine, dupa aplicare clatiti bine mainile !
Contine: 20% Hydroxyethyl isobutyl piperidine carboxylate, apa/alcool etilic, parfum, carbomer, emulsifier, neutralizer. A se folosi de preferinta inainte de 3 ani de la data productiei
 
Cantitate Sano Medic Guard protectie copii impotriva tantari - lor : 50 ml