Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent rufe Sano Oxygen Laundry Powder 5 Kg

Cod produs:
Este detergentul 100% eficient cu dubla actiune: indeparteaza petele foarte dificile si previne aparitia depunerilor de calcar, prelungind astfel durata de functionare a masinii de spalat.

Sano
   


Sano Oxygen Laundry Powder 5 Kg

 Detergenti rufe / pentru tesaturi - detergent rufe Sano Oxygen Laundry Powder la 5 Kg - detergent compact cu Oxigen activ - fara continut de clor.

Sano Oxygen Laundry Powder este un detergent de rufe 100% eficient cu dubla actiune: indeparteaza petele foarte dificile si previne aparitia depunerilor de calcar, prelungind astfel durata de functionare a masinii de spalat. Are efect antibacterian.

Sano Oxygen Laundry Powder de 5 Kg poate fi utilizat pentru spalarea oricarui tip de tesatura la orice temperatura - 80 spalari.

Cantitate: 5 Kg