Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent rufe Sano Maxima Bio / Javel / Musk la 6 kg x 168 spalari

Cod produs:

Este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata de viata a masinii de spalat.

Sano
   


Detergenti pentru tesaturi / rufe - detergent de rufe pudra Sano Maxima Bio / Javel / Musk la 6 kg x 168 spalari:

Detergent profesional de rufe cu extras de citrice

Sano Maxima Bio la 6 kg x 168 spalari

- pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv.
Temperatura optima de spalare 30º - 60º C, (168 spalari).

Detergent rufe Sano Maxima Javel la 6 Kg este un detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.

Sano Maxima Javel la 6 Kg - potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata de viata a masinii de spalat.

Acesti detergenti pentru tesaturi SANO MAXIMA sunt obtinuti printr-o tehnologie de varf, de aceea reusesc sa indeparteze chiar si cele mai persistente pete. Deosebit de parfumat, detergentul Sano Maxima Javel la 6 Kg confera rufelor un aspect nou si este adaptat apei dure.

Detergent de rufe Sano Maxima Musk 6 kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat.

Sano Maxima Musk 6 kg este un detergent ideal pentru indepartarea petelor persistente de pe tesaturile albe si colorate la orice temparatura.
Contine enzime si Odril pentru distrugerea microbilor si neutralizarea mirosurilor neplacute.

Cantitate: 6 kg.