Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Javel / Musk / Sensitive la 2,5 kg x 70 spalari

Cod produs:

Distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc. pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.

Sano
   


Detergenti pentru tesaturi - detergent de rufe Sano Maxima Advance / Bio / Javel / Musk / Sensitive - 2,5 kg pentru ~ 70 spalari cu diferite intrebuintari:

Sano Maxima Advance - detergent pudra imbunatatit cu oxygen activ pentru tesaturi albe si colorate.

Detergent rufe Sano Maxima Advance la 2,5 Kg distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc. pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.

Detergent profesional de rufe Sano Maxima Bio la 2,5 Kg pentru orice tip de tesatura: bumbac, in, fibre sintetice; contine aditivi care impiedica depunerea de calcar protejand masina de spalat de efectul coroziv.
Temperatura optima de spalare 30° - 60° C, (70 spalari).

Sano Maxima cu efect Javel la 2,5 Kg - detergent antibacterial ce contine oxigen activ pentru indepartarea petelor grele din rufele colorate si albe, pentru distrugerea microbilor si pentru o igiena perfecta.

Detergent de rufe Sano Maxima cu efect Javel este detergent pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.

Sano Maxima Javel la 2,5 Kg este potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat.

Detergent rufe Sano Maxima Musk de 2,5 Kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; temperatura optima de spalare 30 ° - 60 ° C / parfum de mosc.

Detergent rufe Sano Maxima Sensitive 2,5 Kg - ideal pentru spalatul rufelor bebelusilor, copiilor si persoanelor cu piele sensibila.

Sano Maxima Sensitive de 2,5 Kg este foarte concentrat, delicat parfumat si bazat pe o formula fara enzime si inalbitori.

Acesti detergenti pentru tesaturi Sano Maxima sunt obtinuti printr-o tehnologie de varf, de aceea reusesc sa indeparteze chiar si cele mai persistente pete.

Deosebit de parfumat, detergentul Sano Maxima Sensitive la 2,5 Kg confera rufelor un aspect nou si este adaptat apei dure.

Cantitate Sano Maxima Sensitive: 2,5 Kg.