Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Sensitive la 360 gr x 10 spalari

Cod produs:
Distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc., pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.

Sano
   


Detergenti pentru tesaturi - detergent de rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Sensitive la 360 gr x 10 spalari:

Detergent rufe Sano Maxima Advance 360 gr. pentru tesaturi / 10 spalari - detergent pudra concentrat imbunatatit cu oxigen activ.

Acest Sano Maxima Advance 360 gr. distruge microbii si indeparteaza petele dificile de ceai, cafea, vin, etc., pastrand in acelasi timp calitatea culorii tesaturii.

Detergent de rufe Sano Maxima Bio 360 gr. - detergent pentru tesaturi a cate 10 spalari - inlatura cu succes chiar si cele mai dificile pete.

Sano Maxima Bio 360 gr. este un detergent rufe bio activ pentru toate tipurile de tesaturi. Continutul de enzime indeparteaza petele dificile la temperaturi joase. Potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat. T
emperatura optima de spalare 30 º - 60 º C.

Detergent rufe Sano Maxima Black 360 gr. - excelent pentru imbracamintea neagra si de culori inchise, fara inalbitori, cu adaos de substante speciale din industria textila (Fixativi), se poate utiliza pentru 10 spalari.

Detergent rufe Sano Maxima Black 360 gr. este un detergent pudra fara inalbitori optici si chimici cu continut de substante active si enzime bio, ce indeparteaza petele dificile de pe tesaturi, protejand culorile inchise fara a permite transferul de culoare de la o tesatura la alta.

Detergent de rufe Sano Maxima Javel la 360 gr. x 10 spalari - ideal pentru pentru indepartarea petelor grele din rufele colorate si albe.

Sano Maxima cu efect Javel la 360 gr. ce poate fi utilizat pentru 10 spalari contine aditivi care impiedica acumularea depunerilor de calcar, protejand si prelungind durata ce viata a masinii de spalat.

Detergent de rufe Sano Maxima Sensitive 360 gr.
- foarte concentrat, delicat parfumat, bazat pe o formula fara enzime si inalbitori.

Sano Maxima Sensitive 360 gr. este detergentul ideal pentru tesaturile bebelusilor, copiilor si ale persoanelor cu piele sensibila.