Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive la 1,25 Kg x 35 spalari

Cod produs:

Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg x 35 spalari se poate utiliza pentru toate tipurile de fibre si la orice temperatura.

Sano
   


Detergenti pentru tesaturi - detergent rufe Sano Maxima Advance / Bio / Black / Javel / Musk / Sensitive la 1,25 Kg x 35 spalari cu diferite intrebuintari:

Detergent de rufe Sano Maxima Advance este un detergent pudra imbunatatit cu oxigen activ pentru tesaturi albe si colorate (35 spalari).

Sano Maxima Advance - detergent rufe antibacterial pentru indepartarea petelor si dezinfectare totala.

Cu un parfum minunat, un detergent de rufe Sano Maxima Advance reinnoieste aspectul hainelor, se adapteaza perfect la apa dura si este excelent pentru spalarile la peste 60° C .

Detergent rufe Sano Maxima Bio la 1,25 kg x 35 spalari - detergent praf pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice. Potrivit pentru orice tip de masina de spalat, contine agent anticalcar, nu increteste rufele.
Temperatura optima de spalare 30° - 60° C, (35 spalari).

Detergent de rufe Sano Maxima Black 1,25 Kg - detergent pudra pentru tesaturi negre sau de culori inchise, 35 spalari.

Sano Maxima Black 1,25 Kg este un detergent rufe pudra fara inalbitori optici si chimici cu continut de substante active si enzime bio, ce indeparteaza petele dificile de pe tesaturi, protejand culorile inchise fara a permite transferul de culoare de la o tesatura la alta.

Sano Maxima Javel
la 1,25 Kg x 35 spalari - detergent rufe pudra cu efect de inalbire pentru tesaturi atat albe cat si colorate din bumbac, in, fibre sintetice.

Detergentul rufe Sano Maxima Javel este ideal pentru indepartarea petelor grele si potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat, (35 spalari).

Detergent rufe Sano Maxima Musk la 1,25 Kg - detergent pudra pentru tesaturi din bumbac, in, fibre sintetice; potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat; temperatura optima de spalare 30° - 60° C / parfum de mosc.

Detergentul de rufe Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg - foarte concentrat, delicat parfumat, bazat pe o formula fara enzime si inalbitori, este ideal pentru tesaturile bebelusilor, copiilor si ale persoanelor cu piele sensibila.

Sano Maxima Sensitive 1,25 Kg x 35 spalari se poate utiliza pentru toate tipurile de fibre si la orice temperatura, detergent rufe de calitate superioara profesional, protejeaza masina de spalat.

Cantitate Sano Maxima Sensitive: 1,25 Kg