Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Detergent cu ceara pentru parchet Sano Poliwix Parquet - 2 L -Sano parchet produse curatenie

Cod produs:

Detergent cu ceara care curata, lustruieste, protejeaza, mobilier, parchet, podelele din lemn, suprafetele dedicate sau sintetice, marmura.

Sano
   


Sano Poliwix Parquet 2 L - Sano parchet produse curatenie profesionale

 Detergent cu ceara Sano Poliwix Parquet care curata, lustruieste, protejeaza mobilierul, parchetul, podelele din lemn, suprafetele delicate sau sintetice, marmura.

Sano parchet este o solutie profesionala ce curata si intretinere parchetul la standarde europene.

Acest detergent pentru parchet curata si intretine parchetul la standarde ISO 9001.

Cu Sano Poliwix pentru parchet la 2 L aveti protectie stralucitoare pentru podele din parchet si lemn. Cu nivelul pH-ului neutru, continutul protector de ceara si un parfum placut, Sano Poliwix Parquet curata, protejeaza si confera stralucire parchetului.

La categoria produse de curatenie Sano produsul sano poliwix parquet parchet face parte din solutiile de calitate superioara folosite in in hotelurile de 5 stele.

Chiar daca acest produs de curatenie si intretinere parchet este folosit la nivelurile superioare , el este foarte intrebuintat si in sali de spectacol, vile si apartamente in aceeasi masura.

Curatarea parchetului cu ajutorul sano poliwix parquet parchet este decizia cea mai buna pe care trebuie sa o luati la achizitia unui asemenea produs de curatenie.

Sano Poliwix Parquet la 2 L este ideal de asemenea pentru mobilier si suprafete delicate.

 Cantitate Sano Poliwix Parquet parchet: 2 L