Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


OTET DE VIN ROSU BIO 500ml BYODO

O combinatie inedita, insa extrem de gustoasa: capsune, branza feta, migdale prajite si salata verde. Un preparat excelent pentru zilele toride, in care ai pofta de ceva proaspat.
Ingrediente si cantitati:

  • 1 cana migdale, tocate fin
  • 2 catei de usturoi, taiati fin
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1/4 cana otet de vin
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri zahar brun
  • 1 cana ulei vegetal
  • 1 salata verde, rupta cu mana
  • 400 g capsune, feliate
  • 1 cana branza feta, faramitata

Mod de preparare:

  • 1. Intr-o tigaie, pe foc potrivit, prajeste migdalele, amestecand in permanenta, pana cand acestea se rumenesc usor. Indeparteaza vasul de pe foc si lasa-l deoparte.
  • 2. Intr-un bol, pregateste sosul: amesteca usturoiul taiat fin, mierea, mustarul Dijon, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal.
  • 3. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca migdalele prajite, salata verde, capsunele feliate si branza feta. Toarna sosul, amesteca bine si serveste.

Timp de preparare: 15 minute.
Se obtin 10 portii.


CASTRAVETI IN OTET
 
INGREDIENTE

 Pentru un borcan de 800 se folosesc:

  • 3-4 lg otet de vin
  • 1 lg zahar,
  • 1 lg sare mare,
  • 1 frunza de dafin,
  • 2-3 catei usturoi ,
  • 2-3 rondele ceapa,
  • cateva rondele morcov,
  • boabe de piper ,
  • boabe de mustar,
  • marar de preferet crengute uscate,
  • castraveti,