Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


AMESTEC  BOABE DE PIPER RASNITA BIO 30gr

 Piperul este unul dintre primele 3 ingrediente cele mai folosite in bucatarie. Sub forme si arome diferite, piperul era utilizat de oameni cu 4000 de ani in urma. Candva pretios precum aurul, astazi piperul se gaseste in orice bucatarie.
    Piperul este obtinut din planta ”Piper nigrum” si se gaseste in 4 culori: piper negru, alb, rosu si verde.  Culorile difera in functie de timpul de coacere al fructelor plantei de piper si de modul in care se obtin  aceste boabe.
Iuteala este mai intensa la boabele de piper alb in comparatie cu piperul verde. Piperul negru si cel verde sunt mai aromate decat cel alb. Pe langa iuteala, piperul rosu este intr-o anumita masura si dulce.

Ingrediente: piper alb, piper negru, piper verde, piper rosu