Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


CEAI FLORI GALBENELE BIO 50gr

GALBENELE (Calendula officinalis)

Cunoscuta si sub numele de filimica, ea este în prezent una dintre cele mai populare ierburi de leac din Europa. Este apreciata mai ales ca drenor si protector hepatic, antiinflamator general si vascular (de  unde si utilizarile sale în varice si tromboflebita), antitumoral usor. Extern galbenelele au faima de planta buna la toate, ele fiind folosite în tratarea ranilor, varicelor, infectiilor si inflamatiilor la nivelul pielii, acneei, diferitelor iritatii ale pielii si ale tenului. 

 
ACTIUNI

Intern : antiedematos, antiseptic usor, antiinflamator, antitumoral, coleretic, colagog, drenor hepatic, protector al epiteliilor, scade valorile colesterolului, tonic hepatic.

Extern : antialergic, antibacterian, antiinflamator, antifungic, anticandidozic, antitumoral, antipruriginos slab, cicatrizant, antiseptic general, antitrichomoniazic.