Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


CEAI FLORI DE LEVANTICA BIO 70gr

Levantica este una dintre cele mai vechi ierburi comune, care era de asemenea este recunoascuta si de Hildegard von Bingen ca alinatoare a durerilor de ficat precum si pentru limpezirea mintii.

Relaxant si calmant!
 
Levantica este o planta originara din zona Marii Mediterane. Lavandula angustifolia este denumirea stiintifica in limba latina. Este o planta de cultura in scopuri medicinale, dar si planta de baza pentru industria cosmetica. Are un puternic efect calmant.. Un efect deosebit de bun il are levantica in tratamentul afectiunilor glandei tiroide (pentru gusa), stari de lesin, ameteli, melancolie.
Sub forma de bai complete sau bai de sezut, levantica se foloseste in tratamentul bolilor de nervi sau pentru cicatrizarea ranilor.

Recomandari: afectiunile cailor respiratorii, afectiuni cardiace, reumatism, hepatita cronica, dischinezii, migrene, afectiuni ale cailor urinare, febra eruptiva, antiseptic, nevroze, reconfortarea organismului, cicatrizare.
 
Mod de preparare:
Pentru o cana de ceai, puneti o lingura de ceai si turnati peste ea apa fierbinte, dar nu clocotita.

Lasati sa stea nu mai mult de 5-10 minute.

Contine:
100% levantica