Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Ulei pur de emu

Cod produs:
Uleiul pur de Emu este unicul produs natural cunoscut care contine un amestec de Omega 3 6 9
14 saptamani de tratament cu rezultate vizibile pe mai multe nivele  si are urmatoarele proprietati :
 reduce nivelul colesterolului,
 regenerarea celulelor pielii,
 anti-inflamator, bacteriostatic,
 
dureri reumatice (Reumatism, Artroze)
 eczeme, psoriazis, hemoroizi
   


Ulei pur de emu (OMEGA 3-6-9),concentratie 500mg, 30 capsule

Reduce nivelul colesterolului (Scade riscul bolilor cardio-vasculare)
Antiinflamator
Antibacterian
Dureri musculare (Mialgii care insotesc bolile reumatismale sau efortul fizic prelungit)
Dureri reumatice (Reumatism, Artroze)
Psoriazis
Eczeme Arsuri Rani Hemoroizi
Infectii Vaginale

Favorizeaza scaderea in greutate (Accelereaza metabolismul)
ulei pur de emu pret

Uleiul de Emu este un hidratant natural si eficient care favorizeaza regenerarea pielii, utilizarea sa avand efecte de insanatosire si de intinerire

El se absoarbe rapid in piele si nu lasa urme de grasime. Produsul este un mijloc eficient de combatere a problemelor cutanate.

Favorizeaza refacerea pielii dupa arsuri de diferite grade, micsoreaza intensitatea durerilor musculare precum si a celor determinate de inflamarea articulatiilor.

Administrare:

1 - 2 capsule/zi
1 capsula pe zi de intretinere
2 capsule pe zi tratament intens

...............................................................................................................................
Recomandari ulei pur de emu :
Tratament pentru artrită şi dureri musculare

Doi cercetatori australieni de prestigiu, Dr. Peter Ghosh, de la Royal North Shore Hospital, Sydney si Dr. Michael Whitehouse, de la University of Adelaide, au initiat un proiect de cercetare cu scopul de a determina daca uleiul de emu are o activitate anti-inflamatoare si anti-artritica. Acesti cercetatori erau implicati de 25 de ani în studii în domeniul artritei, fiind autorii unor numeroase publicatii referitoare la descoperirea si evaluarea unor noi medicamente anti-artritice.

Rezultatele obtinute au fost comunicate în publicatiile "Studiu experimental pentru determinarea activitatii anti-artritice a unei noi formulatii continînd ulei de emu" si " Activitatea anti-artritica a uleiului de emu."
Studiul preliminar pre-clinic, efectuat pe animale, a indicat o reducere considerabila a durerilor provocate de artrita, dupa cum urmeaza:

Ziua 1: 1%
Ziua 4: 4%
Ziua 7: 50%
Ziua 11: 82%
Ziua 14: 100%

Dr. Ghosh si Whitehouse din Australia au raportat într-un studiu ulterior efectuat pe oameni, ca prin aplicarea locala timp de 17 zile a uleiului de emu în pacienti voluntari care sufereau de artrita, durerile si umflarea articulatiilor s-a redus semnificativ. S-a constatat deasemenea o diminuare a inflamatiei. Aceste rezultate au încurajat specialistii în domeniu sa continue cercetarea.

Un alt studiu facut de Dr. Leahey de la Clinica de artrita din Oklahoma, SUA, pentru a determina efectul uleiului de emu asupra mîinilor afectate de artrita, a indicat ca uleiul poate ameliora substantial durerile cauzate de aceasta boala, producînd o reducere semnificativa a durerii, a umflarii mîinii, si a rigiditatii acesteia, resimtita în special dimineata.

Un studiu din 2004, intitulat "Efectul uleiului de emu asupra osteoartritei la mîini " a fost efectuat de Dr. Melanie Cameron si Ray Power, de la Victoria University, Australia. Obiectivul acestuia a fost deteminarea efectului uleiului de emu, administrat local sau ingerat, asupra fortei de strîngere si sensibilitatii mîinilor afectate de osteoartrita.

În acest studiu cu o durata de 8 saptamîni, au fost recrutati initial 120 voluntari care au avut diagnosticul de osteoartrita la mîini. Rezultatele obtinute sugereaza ca uleiul de emu aplicat local sau ingerat poate fi folosit pentru reducerea durerilor provocate de osteoartrita mîinii. Datorita faptului ca o ameliorare a durerilor s-a constatat dupa a treia saptamîna a studiului, autorii recomanda administrarea produsului continuu, de-a lungul unei perioade mai îndelugate, pentru a obtine un efect terapeutic.

Uleiul de emu aplicat local a avut un efect similar cu cel al unor medicamente anti-inflamatoare, pentru reducerea semnificativa a durerii musculare.

    În plus, uleiul a avut urmatoarele avantaje:
    A actionat mai rapid,
    Nu a produs efectele secundare caracteristice medicamentelor non-steroidice, anti-inflamatorii (dermatite, atac cerebral, infarct, ulcer, anemie, alergii, crize de astm, ameteli, greata, dureri de cap, etc.
Va recomandam comprimatele sub forma de gel cu ulei pur de emu cu efecte dovedite clinic in vindecarea de artrita si unflarea articulatiilor .
Ulei pur de emu aici la cel mai mic pret din Romania

Pure emu oil (Omega 3-6-9), concentration 500mg, 30 capsules

Reduces cholesterol (Decrease risk of cardiovascular disease)
inflammatory
antibacterial
Muscle pain (myalgia that accompanies rheumatic diseases or prolonged exercise)
Rheumatic pains (rheumatism, arthrosis)
psoriasis
Eczema Burns Wounds Hemorrhoids
Vaginal infections

Encourage weight loss (metabolism)

Emu oil is a natural moisturizer and effectively promotes skin regeneration, use with healing and rejuvenating effects

It is rapidly absorbed into the skin and leaves no traces of fat. The product is an effective means to combat skin problems.

Promotes skin repair after burns of varying degrees, decrease muscle pain intensity and those caused by inflammation of the joints.

administration:

1 to 2 capsules / day