Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Perna de sare Himalaya 1,5 kg

Cod produs:
Perna de sare Himalaya 1,5 kg produs terapeutic
remediu pentru simptomele alergiei, respiratiei grele,
tusei seci, stranutului, perna se poate folosi sub forma rece sau incalzita
   


Perna de sare Himalaya 1,5 kg produs terapeutic remediu pentru simptomele alergiei, respiratiei grele, tusei seci, stranutului, perna se poate folosi sub forma rece sau incalzita

Sfat : pentru cei cu probleme grave de miscare artroza , gonatroza va recomandam sa udati o parte ( o fata)  a pernei de sare si sa o aplicati local cu partea uda  ( la genunchi, glezna, cot, ... etc.) timp de 4-6 ore pana la uscarea fetei prin contactul cu pielea . In felul acesta se va face o infiltratie cu sare benefica organismului , dupa 3-4 aplicari ar trebui sa simtiti o ameliorare a durerilor .

 
Perna de sare Himalaya este un produs terapeutic care constă în umplerea unei huse de pernă din pânză cu granule de cristale de sare, folosit în loc de perna cu care dormim.
 
Asigură odihnă liniştită în timpul somnului, oferă remediu pentru simptomele alergiei, respiraţiei grele, tusei seci şi strănutării. Perna se poate folosi sub formă rece sau încălzită.
 
Prin aşezarea pernei de sare cu cristale de sare, sub formă încălzită în zonele cu dureri, precum spatele, gâtul, articulaţiile şi urechile, dar şi rinichii, ficatul şi zona vezicii biliare, ajută la ameliorarea simptomelor.
 
Perna cu sare sub formă rece tratează afecţiunile provocate de întinderi, entorse, dislocări, julituri uşoare, contuzii, pe toate suprafeţele corpului.
 
Mod de utilizare:
Atunci când se încălzeşte, perna de sare se aşează în cuptorul încălzit la 55-60○C, timp de 10-12 minute, apoi se aplică pe o parte a corpului, care se tratează şi se va lăsa acolo cel puţin 15-20 de minute. Se va folosi un recipient rezistent la căldură, să nu se ardă husa de pernă!
 
Atunci când se răcoreşte, perna se aşează timp de 25-30 de minute în congelator, apoi se aplică pe partea a corpului care doare.
 
Atenţie!
Perna prea caldă poate provoca arsuri! Întotdeauna verificaţi temperatura, înainte de a aplica pe o suprafaţă a pielii!
 
Perna de sare poate fi încălzită sau reîncălzită de nenumerate ori, aveţi grijă ca husa să nu fie afectată.
Componenti:
98% sare cristalizata NaCi, /2%Ca, mg, Fe/