Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Frontline COMBO caini XL (fipronil+metopren) 1 pip


Produsul frontline este necesar pentru deparazitare caini si este folosit cu succes de cabinetele veterinare si de catre posesorii de caini.

Utilizarea frontline poate fi facuta si preventiv atunci cand cainii vor intra intr-un mediu infestat cu purici sau paduchi.

O singura doza ofera protectie impotriva:

-Infestatiilor cu purici: pana la 3 luni la caini

-infestatiilor cu capuse: pana la 3 luni la caini

-infestatiilor cu paduchi: pana la 63 de zile la caini.

Supradozare (simptome, proceduri de urgenta, antidoturi), dupa caz - nu au fost observate reactii adverse la animalele tinta pe durata studiilor de siguranta efectuate pe catei cu varsta de 8 saptamani avand o greutate de 2 kg, tratati cu de 5 ori doza recomandata.Totusi riscul aparitiei efectelor adverse creste in caz de supradozare (vezi sectiunea 4.6), de aceea animalele trebuie tratate cu pipeta corespunzatoare greutatii lor.