Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Flipchart digital Papershow - Starter-kit complet Papershow - pentru scriere digitala - marca Oxford

Cod produs:
Flipchart digital Papershow - Starter-kit complet Papershow - pentru scriere digitala - marca Oxford

Papershow Oxford
   


Flipchart digital Papershow - Starter-kit complet Papershow - pentru scriere digitala - marca Oxford

Cu ajutorul acestui flipchart digital Papershow simplu si extrem de eficient puteti scrie sau "trage" cu pixul digital pe hartie speciala interactiva, astfel incat rezultatul va aparea instantaneu, in direct, in timp real, pe monitorul calculatorului (sau pe ecran de proiectie, daca folositi un proiector digital cu PC-ul) - inclusiv pe un ecran sau ecran cu plasma.

Consumabile pentru flipchart digital Papershow:

  •       Hartie digitala, A4, 200 coli/cutie, Papershow marca Oxford
  •       Blocnotes cu hartie digitala, 48 file, Papershow
Solutia revolutionara "plug&play" flipchart digital Papershow marca Oxford este disponibila intr-un Starter-kit complet pentru a putea fi utilizata imediat la prezentari digitale si interactive - set complet ce include:

  •       stilou digital PaperShow cu baterie si bluetooth
  •       3 rezerve de cerneala
  •       o cheie USB Bluetooth (conectare wireless) cu soft PaperShow
  •       1 notepad interactiv format A4 si 30 de coli de hartie A4 pentru imprimare (prezentare interactiva)
  •       1 caiet mecanic cu inele pentru depozitare si transport hartie si o trusa.

Acest flipchart digital Papershow - marca Oxford reprezinta o solutie de scriere digitala cu caracteristici complete - scriere in diferite culori, modalitate de stabilire a grosimii stiloului sau a evidentiatorului (ascutis grosime), forme perfecte si unelte de editare.

Un flipchart digital Papershow Oxford ( Starter-kit complet, Papershow) este compatibil cu calculatoare / sisteme PC / laptopuri pe care ruleaza sisteme de operare precum: Windows XP Service Pack 2 sau ulterior.

Flipchart digital Papershow Oxford este mai usor de utilizat decat un flipchart - nu este necesar sa tastati notite. Pur si simplu va puteti "imparti" munca prin email sau va puteti salva si printa rezultatul intalnirilor dvs., direct de pe calculator.