Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Spalator covoare Vax Rapide Ultra

Spalatorul de covoare Rapide Ultra va ajuta sa va spalati covoarele rapid si mult mai usor. Covoarele vor arata ca noi, fara nici o urma de pata. Este foarte usor de folosit si de manevrat. Detine tehnologie noua de curatare in profunzime, tehnologii de uscare rapida, oferindu-va o performanta de curatare incredibila - astfel veti obtine rezultate profesionale pe covoarele din casa dvs.

Este un aparat recomandat pentru case sau spatii mai mari, pentru pensiuni.

Spala prin injectie-extractie, samponeaza si usuca covoarele fara sa le misti din casa.

Scoate pete, mizerie si dezinfecteaza covorul. Dupa aceasta spalare efectul este vizibil mult timp. Covorul revine la culoarea intiala, miroase a nou si a curat.

Este cea mai usoara, mai rapida si mai igienica forma de spalare covoarele din casa.

Specificatii :

  •     Putere : 1000 W
  •     Capacitate rezervor apa curata si detergent : 4.5 litri
  •     Capacitate rezervor colectare apa murdara : 3 litri
  •     Lungime cablu : 8 metri
  •     Diamteru ciratare : 33 cm
  •     Greutate : 10 kg
  •     Garantie : 2 ani
  •     Accesorii incluse : kit tapiterie


Tehnologia patentata Dual V va ofera putere de aspirare constanta, foarte puternica, iar covoarele vor fi uscate foarte repede. Periile rotative ridica mizeria si petele de la baza covorului, in timp ce jeturile puternice pompeaza solutie de curatare in profunzimea covorului pentru a indeparta mizeria, mirosurile neplacute si alergenii.

Aparatul Rapide Ultra nu este doar pentru covoare - furtunul flexibil si accesoriul de spalare va ajuta sa spalati cu usurinta tapiteria, scarile si chiar si interiorul tapitat al masinii. Este exceptional si pentru aspirarea lichidelor.