Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Spalator covoare Vax Rapide Spring

Aparatul V-125 rain este o invoatie in domeniul spalarii si uscarii cu aer cald a oricarei suprafete. Curata in profunzime covoarele, tapiteria, scarile si zonele de trafic intens. Este dotat si cu kit de spalare pardoseli, astfel veti curata intr-un mode igienic orice tip de pardosea.

  •     Putere : 700 W
  •     Capacitate rezervor apa curata si detergent :3.5 litri
  •     Capacitate rezervor miserie : 1.5 litri
  •     Lungime cablu : 5.5 metri
  •     Diametru curatare : 23 cm
  •     Greutate : 5.5 kg.
  •     Garantie : 2 ani


Tehnologia Dual V twin Air Path Extraction va ofera aspirare constanta pe tot diametrul talpii apratului, astfel veti curata mai rapid si veti obtine si uscare cu ajutorul aerului cald.

Periile SpinScrub pozitionate pe talpa apartului se rotesc, astfel incat ridica mizeria din covor si curata firele covorului in acelasi timp, astfel covoarele dvs vor arata si vor mirosi ca noi din nou.

Acest aparat aspira si lichide, iar in dotarea sa aveti atat detergent concentrat ULTRA pentru covoare cat si detergent concentrat FLOOR TO FLOOR pntru pardoseli.

Kitul pentru spalare pardoseli - curata igienic orice tip de pardosea.

Dual V air path - ofera o spalare rapida si uscare in acelasi timp.

Uscare cu aer cald - performanta excelenta in curatare.

Periile SpinScrub - curatre in profunzime, rezultate de top.

Accesoriul de mana SpinScrub - va ajuta sa indepartati pete atat de pe covor cat si de pe tapiterie.

Sistem de curatre Automix - va ofera amestecul perfect de apa cu detergent pentru a obtine o curatare optima.

Aspira si lichide.

De ce sa spalam covoarele?

Chiar daca aspiram regulat cu orice tip de aspirator, in timp covoarele devin imbacsite, firele covoarelor devin plate. Acest lucru se intampla deoarece aspirarea nu inlatura mizeria din firele covoarelor, astfel fara spalare covoarele se distrug. Spalarea covoarelor in mod regulat este la fel de importanta ca si aspirarea. Indeparteaza mizeria vizibila, petele si firele covoarelor, astfel culoarea covorului va fi ca si noua iar covorul va mirosi a primavara.