Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Aparat de spalat Vax All Terrain

Cod produs:
Nr. motoare : 2, Aspiratator: Da, Putere : 1300 W, Polisher: Da, Putere: 175 , Diametru :31cm, Accesorii: Da, Cap. filtru sac : 3.5l, Lungime cablu: 10.5m

Vax
   


Aparat de spalat Vax All Terrain

Tehnologia Dual V twin Air Path Extraction va ofera aspirare constanta pe tot diametrul talpii apratului, astfel veti curata mai rapid si veti obtine si uscare cu ajutorul aerului cald.

Specificatii :

 •     Putere motor:1350 W
 •     Capacitate rezervor apa curata : 3.70 litri
 •     Capacitate rezervor apa murdara: 3.20 litri
 •     Lungime cablu: 9.00 metri
 •     Diametru talpa : 35.00 cm
 •     Greutate:12.30 kg.
 •     Garantie: 2 ani

    Accesorii incluse: Dispozitivul de mana SpinScrub, dispozitivul de spalare, kitul pentru spalare pardoseli.

Periile SpinScrub pozitionate pe talpa apartului se rotesc, astfel incat ridica mizeria din covor si curata firele covorului in acelasi timp, astfel covoarele dvs vor arata si vor mirosi ca noi din nou.

Acest aparat aspira si lichide, iar in dotarea sa aveti atat detergent concentrat ULTRA pentru covoare cat si detergent concentrat FLOOR TO FLOOR pntru pardoseli.

 • Kitul pentru spalare pardoseli - curata igienic orice tip de pardosea.
 • Dual V air path - ofera o spalare rapida si uscare in acelasi timp.
 • Uscare cu aer cald - performanta excelenta in curatare.
 • Periile SpinScrub - curatre in profunzime, rezultate de top.
 • Accesoriul de mana SpinScrub - va ajuta sa indepartati pete atat de pe covor cat si de pe tapiterie.
 • Sistem de curatre Automix - va ofera amestecul perfect de apa cu detergent pentru a obtine o curatare optima.

Detalii tehnice :

 • Putere motor:1350W
 • Capacitate rezervor apa curata : 3.70 litri
 • Capacitate rezervor apa murdara: 3.20 litri
 • Lungime cablu: 9.00 metri
 • Diametru talpa : 35.00 cm
 • Greutate:12.30 kilograms
 • Garantie: 2 ani
 • Accesorii incluse: Dispozitivul de mana SpinScrub, dispozitivul de spalare, kitul pentru spalare pardoseli.

De ce sa spalam covoarele?

Chiar daca aspiram regulat cu orice tip de aspirator, in timp covoarele devin imbacsite, firele covoarelor devin plate. Acest lucru se intampla deoarece aspirarea nu inlatura mizeria din firele covoarelor, astfel fara spalare covoarele se distrug.  Spalarea covoarelor in mod regulat este la fel de importanta ca si aspirarea. Indeparteaza mizeria vizibila, petele si firele covoarelor, astfel culoarea covorului va fi ca si noua iar covorul va mirosi a primavara.
Casa ta va arata ca noua si va mirosi a proaspat - fara sa investiti intr-un covor nou.

De ce sa achizitionati modelul ALL TERAIN?

Aparatul All Terrain este cel mai nou model de aparat de spalare si uscare cu aer cald a oricarei suprafete din casa, va ofera rezultate profesionale oricand aveti nevoie.
Curatarea casei dupa o joaca a copiilor sau dupa un animal de casa devine o placere.
Tehnologia Dual V technology si curatarea cu aer cald face ca covoarele sa ramana uscate si pot fi folosite imediat.
Spre deosebire de alte aparate, modelul All Terrain poate fi usor mutat de pe functia de aspirare covoare pe cea de aspirare pardoseli. Indeparteaza mizeria si grasimea si va lasa podeaua curata si uscata. Mai mult, este mult mai igienic decat mopul si galeata, deoarece apa murdara nu este refolosita. 

Dual VTM

Alegeti tehnologia  Dual VTM air path pentru o curatare in profunzime si pentru o uscare rapida.  Aparatul All Terrain are doua cai de trecere a aerului care produc aspirare puternica constanta pe tot diametrul talpii, astfel covoarele si podelele sunt curatate si uscate mult mai
repede.
Aparatele de spalat covorul cu o singura cale de trecere a aerului au un flux de aspirare scazut la capetele talpii, astfel curatarea nu se face in profunzime, iar covoarele nu se usuca atat de repede.

Curatare cu aer cald inseamna rezultate mai bune si uscare rapida.

Aerul este e incalzit prin trecerea lui pe la evacuarea motorului aparatului. Acest aer incalzit este comprimat print-o cavitate ingusta. Comprimarea  aerului produce energie, iar aceasta produce mai multa caldura. In timp ce curatati, acest aer cald este directionat spre perii, incazind astfel apa si detergentul, astfel indeparteaza mai eficient grasimea si mizeria.
In timp ce extrageti apa murdara din covor, aerul cald este directionat catre zona de curatare si are un efect de uscare a covorului similar  uscatorului de par.

Kitul pentru spalare pardoseli

Aparatul All Terrain este cel mai simplu si mai igienic mod de a curata orice tip de pardosea.
Se trece cu usurinta la periile moi albe SpinScrubTM si se monteaza lama squeegee pentru o curatare fina. Podelel dvs vor rmane fara pete, curate si uscate intr-un timp record.
Indeparteaza eficient mizeria si lasa podelele uscate. Plus este mult mai igienic decat mopul clasic deoarece nu refoloseste apa murdara.

Periile SpinScrubTM

Folosirea aparatului All Terrain inseamna o curatare in profunzime mult mai rapida.
Cele 6 perii SpinScrubTM ale aparatului All Terrain curata toata zona covorului, inmoaie si ridica mizeria veche, alergenii si mirosurile neplacute din covor.
Alte aparate de spalat au un singur tambur static sau rotativ care curata doar fata/spate, insemnand ca trebuie sa treceti de mai multe ori pe covor in mai multe directii ca sa obtineti acelasi rezultat ca si cel cu ALL TERRAIN. 

Dispozitiv de mana SpinScrubTM 

Aparatul All Terrain are in dotare si dispoztivul de mana care este foarte puternic si se ataseaza furtunului flexibil, curatand cu usurinta pete vechi.