Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Aspirator Multivax 6131

Aspiratorul 3 in 1 - model 6131 spala covoare, fiind echipat cu tehnologia patentata Fibreflow, care face ca spalarea covoarelor sa fie la fel de simpla ca si aspirarea lor. Scoate mizeria si praful din profunzime, lasandu-va covoarele ca noi, proaspete si revitalizate. Avand capacitatea rezervorului mare, nu va fi nevoie sa-l opresti asa de des ca sa-l umpli sau sa-l golesti.

1. Spala si usuca covoare
2. Aspira mizeria de pe orice suprafata
3. Aspira lichide

Masina de spalat a inundat baia? Ai scapat lapte pe covor? Nu e nici o problema pentru aspiratorul 6131 – acest aparat aspira si lichide.

Spala covoare, aspira covoare si podele si totodata poate fi folosit pentru a aspira si lichide.

Bazin cu capacitate mare ( 4 litri pentru apa curata si 8 litri pentru apa murdara, 10 litri pentru praf ) - umplerea si golirea nu se mai face atat de des.

Dispozitiv de spalare Fibreflow – face spalarea covoarelor la fel de usoara ca si aspirarea lor. Accesorii convenabil atasate pe aparat – perie de praf, de tapiterie si dispozitiv colturi sau zone inguste.


Accesorii incluse:


  • perie Kombi, atat pentru covoare cat si pentru pardoseli
  • dispozitiv Fibre Flow pentru spalare covoare
  • atasate pe aparat : perie tapiterie, praf si diazpozitiv colturi
  • 2 bucati extensii tub din otel inoxidabil