Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Aspirator multifunctional 6151 cu functie spalare covoare si suprafete plane

Cod produs:
Nr. motoare : 1, Aspiratator: Da, Putere : 1500 W, Electrobatator: Nu, Putere: - , Accesorii: da, Cap. filtru sac : 7L, Lungime cablu: 5m

Sebo
   


Aspiratorul 6 in 1 – model 6151 Multivax este un sistem complet de curatenie.

1. Spala si usuca covoare
2. Spala suprafete plane ( greise, parchet, etc )
2. Aspira mizeria de pe orice suprafata
3. Aspira lichide
4. Injectie/extractie sampon

In plus fata de modelul 6131 are:
Turatie reglabila pentru suprafete delicate
Perie Turbo pentru aspirat covoarele in profunzime
Dispozitiv de spalat covoare cu adaptor pentru parchet
Dispozitiv special pentru spalat gresie

Detalii tehnice:

Dimensiuni: 35 x 53 x 35 cm
Garantie: 2 ani
Pachetul contine: 1 dispozitiv multifunctional atat pentru aspirare covor cat si pentru spalare prin injectie-extractie covoare si tapiterie, un dispozitiv  pentru spalare suprafete dure, un dispozitiv mic pentru samponare tapiterie, o perie Turbo pentru aspirarea mizeriei din profunzime, o teava telescopica din otel inoxidabil, un furtun, o  extensie pana la 4,5 m, o duza lunga, 1 duza tapiterie, 1 perie tapiterie. Livrat cu 1 flacon de curat covor anti-alergen, 750 ml, 2 saci de hartie cu pereti dubli capacitate 7 litri.
Tipul de Tehnologie: aspirator multifunctional, aspira praf, aspira lichide, injectie-extractie sampon, ideal pentru carpete, covoare, tapiterie si interiorul masinii. Spala si se usuca atat covoare cat si podele dure.
Putere: 1500 W
Raza de actiune: 10,9 m
Debit de aer: 37 dm3 / s
Depresie: 25 kPa
Capacitate rezervor de apa curata: 4 litri
Capacitatea rezervor apa murdara: 8 litri
Capacitatea sacului de praf: 7 litri
2 Motoare: motor pentru aspirare si pentru pompa de  injectare a lichidul de curatare, control al puterii, 5 nivele de filtrare, siguranta motor, accesorii de mici dimensiuni stocate pe dispozitiv, 5 roti multi-directionale. Vine cu o sticla de 750 ml antialergica de curatarea.
Dimensiuni: 35 x 53 x 35 cm
Echipare: dispoztiv spalare Hydrodry pentru Fibreflow, dispozitiv multifunctional pentru covor, cap de samponare tapiterie si interiorul masinii, tub pentru injectie de lichid de curatare, tub din otel inoxidabil extensie telescopic, flexibil extensibil 4,5 m speciale de scara, Turbo Brush, perie, duza mobilier mici, dispozitiv pentru spatii inguste.