Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Aspirator K3 Premium culoare neagra
Model echipat full option.

Descriere: ROBUST si totusi SIMPLU
 
Materialele utilizate la fabricarea sa sunt foarte rezistente la socuri. Dotat cu role si mechanism special  de inchidere, acest aspirator a fost conceput pentru a fi utilizat fara menajamente.
TE URMEAZA PESTE TOT
 
Rotilele sunt un element esential in manipularea acestui aspirator. Compania Sebo isi concentreaza  eforturile pentru a oferi mobilitate maxima pentru toate aspiratoarele concepute de noi. Un alt element este cel legat de zgomot, motiv pentru care aspiratorul este echipat cu o banda. in cele din urma forma rotilor a fost special conceput  pentru aspiratorului sa depaseasca obstacole, cum ar fi pargurile de exemplu.
SEBO AIRBELT DOTAT CU SAC PERFORMANT
 
Modelul K3 are un nou tip de sac, foarte performant, fabricat din micro fibre si format din 4 straturi de filtrare.Acest model de sac este perormant atat din punctul de vedere al aspiratiei cat si al filtrarii.  in plus, acest sac este echipat cu un capac pentru o inchidere ermetica, astfel fiind mult mai igienic.
O SINGURA ATINGERE
 
Pe maner aveti functia de putere variabila a aspiratorului si priza pentru adaptarea altor accesorii electrice, cum ar fi Polisherul Sebo Disco. Manerul ergonomic  ofera manevrabilitate maxima, iar mobilitatea la 360° este un punct forte al acestui aparat.

FILTRU ELECTROSTATIC
 
Filtrul motorului este fabricat dintr-o fibra incarcata electrostatic, care nu contine fibre minerale sau alte materiale daunatoare. Aceasta textura permite totusi un debit remarcabil de aer, in timp ce de opreste particulele fine de praf.

FILTRARE 99.9%
 
Acest model a fost distins cu standarul de filtrare S-CLASS. Astfel, are un mai bun timp de filtrare, iar puterea de extragere a murdariei, cuplata cu performantele sale de filtrare maxima ofera cea mai buna garantie de igiena pentru casa ta.

USOR DE FOLOSIT
 
De fapt, totul pe acest aparat a fost proiectat in scopul de a facilita utilizarea acestuia. Face treaba fara a necesita un efort deosebit din partea dvs. Pentru toate aceste calitati a fost distins cu premiul "X Plus Award", premiu care se acorda doar produselor ingenioase, care ofera confort utilizatorului si care se manevreaza foarte usor.

ELECTROBATATOR
 
Acest dispozitiv electric bate, perie si aspira covorul si salteua patului. Perie electrica pentru covor cu variator electronic de ajustare a inaltimii.

CARATERISTICI TEHNICE K3 PREMIUM:

  •   Putere motor: 2100 W aspiratorul + 175 W peria electrica
  •   Depresie: 32Kpa
  •   Debitul de aer: 68 L/s
  •   Greutate: 5,5 Kgs
  •   Nivel de zgomot: 63 dBa