Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Aspirator Airbelt D4 Premium cu elecrobatator

SEBO AIRBELT D4 PREMIUM este echipat cu electrobatator pentru covoare, mochete, tapiterii si saltele si cu peria SEBO KOMBI pentru orice suprata.Electrobatatorul are motor propriu, bate si perie covoarele in acelasi timp. Electrobatatorul este un accesoriu obligatoriu in casele in care exista covoare, mocheta, saltele si tapiterii. Cele mai mari deponenete de mizerie si praf din casa sunt covoarele si saltele patului. Performantele oricarui aspirator sunt date de puterea de absorbtie a acestuia, si nu de puterea motorului. Sebo are intotdeauna aceeasi putere de absorbtie, oricat de plin ar fi sacul.

Bineinteles ca aspiratorul SEBO AIRBELT D4 PREMIUM include toate standaredele de filtrare si calitatea Made in Germany: standardul maxim de filtrare S-class, patentul SEBO AIRBELT ( banda protectoare pentru mobilier si pereti ), cap versatil, flexibil, tub telescopic, indicator de umplere a sacului, sistem de pronire usoara a aparatului. Calitatea aparatului si designul ergonomic arata inca o data ca SEBO pune accent pe functionalitate optima si durabilitate. De aceea, SEBO AIRBELT D4 este foarte eficient ca si costuri.


Designul aspiratorului SEBO AIRBELT D este total diferit de celalate modele SEBO. In colaborare cu designerul Prof. Achim Heine o noua forma de efect a fost creata: este folositor, elegant si unic. Doua forme fundamentale geometrice, un cerc si un patrat au fost unite. Designul sintetizează modul clasic de inginerie care caută forma optimă pentru o functionalitate eficienta. Este contrar opus altor modele de aspiratoare de pe piata, la care forma lor inhibă funcţionalitatea. Designerul Prof. Achim Heine preda cursul "Design de produs" la Universitatea de Arte din Berlin.


  • 15.5 m lungime cablu, raza mai mare de curatare, manevrabilitate mai mare;
  •     greutate : 6.9 kg;
  •     putere motor aspirator 2100 W
  •     putere motor electrobatator 175 W
  •     6 l capacitatea sacului antialergic , mai multa capacitate, mai economic;
  •     Display de control al puterii de aspirare iluminat cu indicatori de performanta LED ;
  •     Curgere de aer optimizata si furtun in forma conica - pentru mai mare putere de aspirare;
  •     Control variabil al puterii de aspirare integrat pe manerul ergonomic;
  •     Include electrobatator pentru covoare, perie SEBO KOMBI pentru orice tip de suprafata, 3 accesorii integrate pe aparat : perie de praf superioara, perie tapiterie, dispozitiv pentru colturi.


Acest model SEBO a fost premiat cu premiul XAWARD in cadrul targului IFA BERLIN organizat la inceputul lunii septembrie 2010. Acest premiu se acorda doar electrocasnicelor ingenioase si foarte usor de folosit.