Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Aspirator Sebo AIRBELT K1 ECO Germania

Cod produs:

Materialele utilizate la fabricarea sa sunt foarte rezistente la socuri. Dotat cu role si mechanism special de inchidere, acest aspirator a fost conceput pentru a fi utilizat fara menajamente.

Sebo
   


Aspirator AIRBELT K1 ECO

Aspirator AIRBELT K1 ECO
 
ROBUST si totusi SIMPLU Materialele utilizate la fabricarea sa sunt foarte rezistente la socuri. Dotat cu role si mechanism special  de inchidere, acest aspirator a fost conceput pentru a fi utilizat fara menajamente.

TE URMEAZA PESTE TOT
 
Rotilele sunt un element esential in manipularea acestui aspirator . Compania Sebo isi concentreaza  eforturile pentru a oferi mobilitate maxima pentru toate aspiratoarele concepute de noi. Un alt element este cel legat de zgomot , motiv pentru care aspiratorul este echipat  cu o banda. in cele din urma forma rotilor a fost special conceput  pentru aspiratorului sa depaseasca obstacole, cum ar fi pargurile de exemplu.

Sebo dotat cu sac performant
 
Modelul K3 are un nou tip de sac, foarte performant,fabricat din micro fibre si format din 4 straturi de filtrare.Acest model de sac este perormant atat din punctul de vedere al aspiratiei cat si al filtrarii.  in plus, acest sac este echipat cu un capac pentru o inchidere ermetica ,astfel fiind mult mai igienic.

Reglarea puterii
 
Butonul de pornire este si butonul pentr reglarea puterii de aspiratie. Este necasar sa adaptam puterea de aspiratie in functie de tipul de podea.

Calitate SEBO Germania dovedita
 
Sebo AIRBELT ECO K1,  iese in evidenta atat  datorita confortului  in utilizare si cat si PERFORMANtEI optime de curatare. Este extrem de silentios, iar culoarea este deosebita, un gri putin metalizat.

Usor de utilizat
 
Inovatoare perie SEBO KOMBI ofera PERFORMANtE optime de curatare. Curatarea covoarelor si a podelelor este o joaca de copil. Manevrabilitate maxima. Puteti curata fiecare colt, fara nici o dificultate. Datorita capului rotativ, peria Sebo KOMBI este extrem de flexibila si trece de la covor la podea cu usurinta.

De inalta performanta
 

Sebo AIRBELT K1 ECO detine patentul Sebo Airbelt. Bara  de protectie  moale absoarbe impactul si va protejeaza mobila si peretii. Totodata, aerul este filtrate in timp ce faceti curatenie. Motorul de inalta performanta , cu o putere de 1500 Watt ofera o aspirare excelenta si totodata economica. Cele 3 trepte de filtrare cu sistem inovator Ultra Bag ™ indeplineste toate cerintele speciale ale persoanelor astmatice sau care sufera de alergii.

CONFORT MAXIM


Sebo AIRBELT K1 ECO este extrem de economic la spatiu.Peria Kombi se atapteaza pe aspirator, astfel  ocupa un spatiu mic de depozitare. In plus, accesoriile se integreaza  pe aparat si sunt usor accesibile. Deci, trecerea de la curatarea covoarelor la mobilierul tapitat este posibila fara cel mai mic efort. Confortul ridicat este oferit  si de controlul puterii de aspiratie, functie integrate pe maner.

CARACTERISTICI TEHNICE:

    Putere: 1800 watts
    Depresie: 32Kpa
    Debit de aer: 61 L/s
    Greutate: 5,5 Kgs
    Nivelul zgomotului: 63 dBa


ACCESORII INCORPORATE:


Sistemul de garantie este :

Varianta 1.
5 ani garantie carcasa
3 ani garantie la motor


Varianta 2.
4 ani garantie la carcasa si motor