Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Aspirator Professional G1 cu electrobatator - vertical

Aspiratorul G1 profesional - fiabil si eficient. Cel mai vandut aspirator vertical profesional din lume.

Impresionant pe orice tip de covor sau mocheta. Bate, perie si aspira covorul in acelasi timp. Intretine si prelungeste viata covorului. Trecerea de pe covor pe orice suprafata plana este foarte usoara. Aspira orice tip de podea ( gresie, parchet, marmura, granit ).

Unele locatii necesita mai multa mobilitate in actiunea de curatenie.
Sebo G profesional dotat cu electrobatator pentru covoare si mocheta, cu furtun si tub integrate va asigura o curaţare fara prea mult efort ,chiar si in zonele mai greu accesibile.

ELECTROBATATORUL  - in funcţie de inaltimea covorului, aveti posibilitatea sa reglati manual electrobatatorul pe 4 niveluri. Este echipat cu sistemul de avertizare si inchidere automata, concepute pentru a alerta utilizatorul de eventualele problemele aparute, cum ar fi sacul plin si blocaj.

Curata in profunzime covorul si elimina parul de animale.

Electrobatatorul este dotat cu o perie rotativa, care este actionata de un motor propriu si care se poate regla manual sau automat, in functie de suprafata de curatat. Datorita vitezei de rotatie si a formei periei, vibratiile sunt transmise in covor, scotand mizeria din profunzimea acestuia.Aspira mizeria si, in acelasi timp, perie covoarele, facandu-le sa arate ca noi.
In cazul in care il folositi pe saltele, acesta are eficienta pana la 21 de cm grosime.
 

Fara electrobatator faceti curatenie doar la suprafata, iar praful si acarienii raman in covoare, saltele si tapiterii , acestea devenind cele mai mari deponente de mizerie din casa dvs.


A nuse confunda electrobatatorul cu peria rotativa simpla, aceasta din urma fiind o alternativa mai ieftina a electrobatatorului . Aceasta nu este dotata cu motor propriu si este activata doar de fluxul de aer generat de aspirator, insa este eficienta doar pentru mizeria de suprafata.

Accesoriile integrate
sunt convenabil plasate pe aparat si pot fi adaptate pe furtunul telescopic sau pe tub.

  •     Putere motor 1300 W;
  •     Echipat cu protectie motor;
  •     Capacitate sac de 5,3 l, 3-straturi de filtrare;
  •     Lungime cablu 12m ;
  •     Latime electrobatator 37 cm pentru modelul G2 si 31 cm pentru G1   ;
  •     Putere de absorbtie: 92.5 "/ 230mbar
  •     Curgerea aerului: 50l / sec, 106CFM
  •     Greutate: 7,6 kg.

Garantie
  • 2 ani pentru uz profesional
  •  4 ani pentru uz casnic.