Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Maturica SEBO Daisy

 
Sistem de spalare uscata in 20 minute...

Sebo a dezvoltat o echipa puternica impotriva petelor de pe covoare. Puteti curata tapiterii si perne la domiciliu, exact ca biste profesionisti - cu Maturica Sebo DUO impreuna cu pudra pentru spalare covoare.

Centru de cercetare pentru alergii GAF dinn Germania, au descoperit intr-un test pe termen lung, ca, in sase luni dupa o curatare unica cu DUO-P, sapte din zece covoare nu mai aveau alergeni sim anume acarianul de praf.

Simplu si usor de utilizat: aspiri intai covorul, apoi intinzi cu ajutorul maturicii SEBO Daisy o cantitate mica de pudra DUO-P pe tot covorul sau doar pe zona pe care vrei sa o cureti, lasi sa-si faca efectul 20-30 de minte, dupa care aspiri din nou covorul. Acesta ramane perfect curat, culoare covorului este vie, miroase frumos si nu este ud.
Unele pete incapatanate pot necesita tratamente suplimentare. Pur si simplu se repeta pana cand  pata este complet eliminata.

Foto maturica Sebo Daisy: