Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Aparat de inghetata Montiss Gelato

Datorita acestui aparat de la Montiss Olanda puteti prepara fara efort o inghetata delicioasa.

Capacitatea recipientului este de 1.5 litri.

Acest aparat are un panou de comanda LCD si digital . Depinde de modelul de inghetata dorit, puteti seta 30 sau 40 de minute ca timp de preparare, sau de la 5 la 40 de minute. Puteti monitoriza prepararea printr-un capac transparent, care va permite totodata sa adaugati ingredient in timp de functioneaza.
Deoarece puteti sa va selectati ingredientele este un aparat idela pentru persoanele diabetic sau pentru cei care sufera de alergii la diverse alimente.

Este un aparat ideal pentru situatii in care aveti evenimente in familie s au cu prietenii, ziua de nastere a copilului sau pentru prepararea unui desert delicious pentru cina. De la iaurt de capsuni pana la inghetata de cafea, va alegeti singuri dupa propriul gust.

Cuva aparatului trebuie introdusa in congelator inainte de a pune in ea ingredientele. Inghetata se obtine prin introducerea ingredientelor in cuva care a fost racita inainte si care se mentine rece pe perioada mixarii,acestea se amesteca cu ajutorul paletei timp de 20-40 minute.

Dupa amestecarea  cu ajutorul paletei, bagati cuva cu amestecul obtinut in congelator minim 30 minute.

INCLUDE SI RETETE!


  • Putere 12 W
  • Capacitate 1.5 litri