Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer

Cod produs:
Confera nuanta de saten indian parului blond inchis pana la castaniu mediu inchis. Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni,protejeaza structura firului de par in timpul colorarii .


Henna Plus
   


 Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.

    Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei le puteti obtine utilizand: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena ce confera parului Dvs. stralucire si vitalitate.

    Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer - vopsea Henna Color Plus (Olanda) protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii. Precautii: Contine:diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

 Pachetul de vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.4 Indian summer - Henna Color Plus contine:

  •     Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
  •     Activatorul Long Lasting - 40 ml,
  •     Instructiuni de folosire,
  •     Manusi,
  •     Balsam de fixare a culorii - 20 ml.
  •     Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

 
   Gama Long Lasting Colour a fost conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic, protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.