Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tratament anticelulitic „N” (ultraactiv) - 500 ml

Cod produs:
Crema destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos, reducere depozitelor de grasime aflate in fazele avansate ale celulitei.

ErbaSol
   


Impotriva anomaliilor estetice induse de celulita

Tratament anticelulitic „N” - Crema destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos, caracterizate in particular prin edeme si capilare superficiale.

Tratament anticelulitic „N”
- Ingredientele active sunt in principal derivate din Alge marine (Fucus vesiculosus), frunze de Iedera, extract de Ardei, precum si ulei din germeni de Grau si ulei hidrogenat de Alune dulci.

 

Tratament anticelulitic „N”
faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate in fazele avansate ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii.

 Tratament anticelulitic „N”
printr-un control progresiv al retentiei de apa, ajuta la eliminarea excesului de apa, datorita proprietatilor speciale de drenaj ale extractelor din plante. Reda o piele fina, luminoasa si catifelata, cu o senzatie vitala de placere.


Tratament anticelulitic „N” prezentare: 500 ml

Producator : Erbasol Italia Professional