Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Tratament anticelulitic „I” (termoactiv) - 500 ml

Cod produs:
Erbasol Italia Crema anticelulita destinata masajului profesional,Faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate în fazele avansate ale celulitei

ErbaSol
   


Cel mai bun si rapid tratament anticelulitic Erbasol Italia, inca de la primul masaj local puteti vedea efectele.

Impotriva anomaliilor estetice induse de celulita

Erbasol Tratament anticelulitic „I”
- Ingredientele active sunt în principal derivate din Alge marine (Fucus vesiculosus), frunze de Iedera, extract de Ardei, precum si ulei din germeni de Grau.
 

Erbasol Tratament anticelulitic „I”
- Faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate în fazele avansate ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii.

 
Printr-un control progresiv al retentiei de apa, ajuta la eliminarea excesului de apa, datorita proprietatilor speciale de drenaj ale extractelor din plante.

Este stiut faptul ca minunata crema anticelulitica Erbasol Italia face minuni asupra corpului , dupa 7 zile de tratament  zilnic efectele sunt fantastice iar daca aveti rabdare sa efectuati tratamentul clasic de 30 de zile partenerul dvs. va fi incantat de revenirea spectaculoasa la o forma frumoasa a corpului.
Tratament anticelulitic „I” - Crema „termala”, garanteaza imbunatatiri estetice remarcabile si tonifierea compacta a pielii. Reda o piele fina, luminoasa si catifelata, cu o senzatie vitala de placere.

Erbasol Tratament I este cea mai folosita crema anticelulitica pentru eliminarea oricaror tipuri de celulita in saloanele SPA.
Efectul de încalzire creste receptivitatea pielii la ingredientele active ale produsului.

Tratament anticelulitic „I” prezentare: 500 ml