Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Erbalip fiole -tratament impotriva depozitelor adipoase - 12 fiole x10 ml

Cod produs:
Tratament intensiv impotriva depozitelor adipoase localizate, extrase din plante,atent selectionate si combinate,folosirea sa periodica confera pielii un impuls de energie, indispensabil pielii afect. Nu se mai fabrica decat varianta la sticla de 150 ml

ErbaSol
   


Erbalip fiole – Tratament intensiv impotriva depozitelor adipoase localizate
Nu se mai fabrica decat varianta la sticla de 150 ml

Erbalip fiole este un amestec concentrat de principii active extrase din plante precumFucus Vesiculosus, alge marine si Iod organic, ulei de Ricin, atent selectionate si combinate.

 
Erbalip fiole folosirea sa periodica confera pielii un ,,impuls de energie”, indispensabil pielii afectate de depozite adipoase, favorizand drenarea acestor acumulari adipoase in cazul stadiului cel mai avansat de celulita.
 

Erbalip fiole reda suplete si tonus pielii, impreuna cu un placut sentiment de prospetime, lasand o piele mai sanatoasa si matasoasa.


Erbalip fiole instructiuni: Aplicati periodic produsul in zonele ce trebuie tratate, lasand sa se absoarba in mod natural sau folosindu-se impreuna cu ulei masaj pentru drenaj Erbasol Italia .


Prezentare Erbalip fiole: 12 fiole x 10 ml

Producator : Erbasol Italia Professional