Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Emulsie anticelulitica „I” (termoactiva) - 500 ml

Cod produs:
Emulsie destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos,garanteaza îmbunatatiri estetice remarcabile

ErbaSol
   


Emulsie anticelulitica „I” (termoactiva) - 500 ml

Impotriva depozitelor adipoase induse de celulita

Emulsie destinata masajului profesional pentru tratamentul estetic al pielii afectate de celulita si de zone cu tesut adipos.

Emulsie anticelulitica „I” - Ingredientele active sunt in principal derivate din Alge marine (Fucus vesiculosus), frunze de Iedera, extract de Ardei, precum si ulei din germeni de Grau pentru a asista in tratamentul de drenaj.

Emulsie anticelulitica „I” - Emulsia „termala”, garanteaza imbunatatiri estetice remarcabile si tonifierea compacta a pielii. Efectul de incalzire creste receptivitatea pielii la ingredientele active ale produsului.


Emulsie anticelulitica „I” - In cazul celulitei edematoase si al pielii cu capilare superficiale, masajul trebuie sa fie facut impreuna cu Tratamentul „N”. Faciliteaza reducerea depozitelor de grasime aflate in fazele avansate ale celulitei, ca si reducerea aspectului urat de „coaja de portocala” al pielii.


Printr-un control progresiv al retentiei de apa, ajuta la eliminarea excesului de apa, datorita proprietatilor speciale de drenaj ale extractelor din plante. Reda o piele fina, luminoasa si catifelata, cu o senzatie vitala de placere.


Emulsie anticelulitica „I” prezentare: 500 ml

Producator : Erbasol Italia Profesional