Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Crema purifianta - ten acneic si impur - 100 ml

Cod produs:
Crema purifianta, bazata pe extracte vegetale, ce garanteaza o actiune depurativa si emolienta, pentru a curata si reface pH-ul fiziologic al tenului,ideala pentru tenul asfixiat .

ErbaSol
   


Crema purifianta - ten acneic si impur - 100 ml- Erbasol Italia Professional

Crema purifianta - ten acneic si impur - Crema purifianta, bazata pe extracte vegetale, ce garanteaza o actiune depurativa si emolienta, pentru a curata si reface pH-ul fiziologic al tenului.

Crema purifianta - ten acneic si impur -  este ideala pentru tenul asfixiat, afectat de puncte negre, hiperkeratoidic si impur, predispus la pete si acnee. Tratament intensiv, bazat pe extracte din plante precum Brusture, Lichenul de piatra, Salvie, Coada-soricelului, Levantica, Castan, Podbal.