Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Masca de fata BIO cu ulei de sambure de Strugure pt reducerea stresului - 12 ml

Cod produs:
Masca de fata bio cu ulei de samburi de struguri ajuta la reducerea stresului si lupta impotriva deshidratarii pielii, la calmare.

DermaSel
   


Masca de fata BIO cu ulei de sambure de Strugure pt reducerea stresului - 12 ml

Factorii externi conduc la o incarcare a pielii cu radicali liberi, la care aceasta reactioneaza cu simptome de stres precum : uscaciune, inrosire si alterare prematura .

Uleiul din samburi de strugure are o actiune puternic oxidanta de protectie a celulelor si proprietati de regenerare .O forma inovatoare combina uleiul din sambure avand o valoare ridicata cu DHB-400 din sarurile lichide de la Marea Moarta cu continut de magneziu sub forma unei creme de masca bogata .

Aceasta ajuta la reducerea stresului si lupta impotriva deshidratarii pielii, la calmare.

Utilizare Masca de fata  BIO cu ulei de samburi de Struguri : Se intinde pe tenul demachiat se lasa sa actioneze circa 10 min. si apoi se indeparteaza cu un disc demachiant moale.

Mode de ambalare Masca de fata  BIO cu ulei de samburi de Struguri: plic 12 ml