Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.

Men`s Own - Vopsea de par blond saten deschis pentru Barbati - Light Brown-Henna Plus

Cod produs:
Vopsea de par pentru barbati confera nuanta de brunet deschis parului blond inchis pana la saten deschis,se poate folosii pentru vopsirea barbii , a mustatii si a perciunilor.

Henna Plus
   


Men`s Own - Vopsea de par blond saten deschis pentru Barbati - Light Brown-Henna Plus

Men`s Own - Vopsea de par blond saten deschis pentru Barbati - Light Brown-Henna Plus Olanda confera nuanta de brunet deschis parului blond inchis pana la saten deschis . Intensitatea culorii dureaza pana la 6 saptamani .

Inlatura parul grizonat repede si usor , in doar 5 minute !


Men`s Own - Vopsea de par blond saten deschis pentru Barbati - Light Brown-Henna Plus Olanda reimprospateaza culoarea naturala a parului Dvs in doar 5 minute ! La fel de repede ca si cum v-ati spala parul . Formula sa unica fara amoniac imbogatita cu tehnologie de ultima generatie Color Match si Slow fade ofera un rezultat natural de cea mai buna calitate , ingrijire perfecta si stralucire maxima intr-un singur tratament .


 Este imbogatita cu ingrediente botanice hidratante ( Cassia Angustifolia , Hamamelis , Podbal , Vasc , Grau Nalba , Coada Calului ) , aceastea protejeaza si imbunatatesc calitatea parului, de asemenea prelungesc durabilitatea culorii semnificativ .
 

Ultra blanda si prietenoasa cu parul Dvs o aplicatie dureaza pana la 6 saptamani . De aseamenea se poate folosii pentru vopsirea barbii , a mustatii si a perciunilor . Un aplicator special conceput este inclus in acest pachet .
 

Men`s Own - Vopsea de par blond saten deschis pentru Barbati - Light Brown-Henna Plus Olanda contine : diaminotoluen , resorcinol . Poate cauza o reactie alergica . Poate fii folosita pe parul decolorat si foarte decolorat .
 

Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si sprancenelor .  Clatiti bine parul dupa apicare . Daca vopseaua intra in contact cu ochii clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati mastile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor .

 
Pachetul contine : tubul de vopsea Men`s Own - 40 ml, activatorul Men`s Own - 40 ml, perie , tavita pentru amestec , instructiuni de folosire , manusi .

 
Urmati cu atentie instructiunile !