Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Seif Royal E 552 SS

    Casele de bani din seria Royal sunt realizate conform standardului european EN 1143-1 si prezinta o armatura tip sandwich.
    Sistemul de inchidere este protejat prin blindaj special.
    Zavorare in trei directii prin bolturi solide si dreptunghiulare, a patra directie prevazuta cu sina speciala de ancorare a usii.
    Bolturi de inchidere ultra-dure cu insertii rotunde pentru rezistenta maxima la taiere.
    Mecanismul este protejat contra tentativelor de gaurire, taiere sau perforare.
    Posibilitate de ancorare in perete, 4 puncte de ancorare, material de fixare inclus. Ancorare in podea la cerere.
    Corp si usa protejate contra incendiilor cu material ingnifug conform DIN 4102-A1.
    Muchii duble indoite ale usii si carcasei pentru a evita propagarea fumului si a caldurii in interior.
    Spatiu interior suficient pentru bibliorafturi.
    Ca sistem de inchidere, gama Royal poate fi configurata in functie de cerinta dvs.
    Toate produsele Royal sunt certificate conform SR EN 1143-1 de catre ECB S - autoritatea europeana in domeniu, de VdS si de alte laboratoare de incercari la nivel european.
    Managementul calitatii corespunde ISO 9001, certificare Det Norske Veritas - Germania/Norvegia.
    Culori standard: gri/alb
    Pot fi livrate in culori speciale la alegerea clientului.
    Pot fi livrate cu manere aurite, cromate, etc.

GRADUL V DE SIGURANTA

  •     Ca masura suplimentara de protectie a valorilor si bunurilor dvs, aceasta serie de case de bani contine si un blindaj special, adiabatic conform normei DIN 4102.
  •     Emana gaze de ardere la tentativele de efractie cu ustensile cu actiune termica (tentative de efractie prin decuparea cu flacara oxiacetilenica)
  •     Sistem dublu, ireversibil de blocare la tentativele de efractie.
  •     Armatura dubla dispusa in corp si in usa, bolturi speciale cu fragmentare la tentativele de lovire, blindaj ultra-dur, multi-component si extrem de rezistent la efractie turnat in corpul si usa casei de bani.
  •     Sistemul standard de inchidere este format din doua incuietori mecanice de foarte inalta siguranta cu barbie dubla
  •     Sistemul de inchidere este protejat printr-un blindaj suplimentar, ultradur plasat in fata si in spatele acestuia.

Cheie cu 10 verturi. 50 de milioane de variante diferite de cheie resetabila. Certificare VdS, ECB S, EN 1300 Clasa B.

 Varianta SS: Doua incuietori blindate de foarte inalta siguranta "Secu Safe", cheie cu barbie dubla, certificata VdS in clasa II, dupa EN 1300 - clasa B, sistem cheie captiva, peste 50.000.000 de chei diferite. in cazul pierderii unei chei, incuietoarea poate fi setata pentru a recunoaste o noua pereche de chei.