Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Sentry Seif Antifoc QE4531

  • Tip seif: seif antifoc
  • Dimensiuni exterioare: I x L x A 453x415x491 mm
  • Dimensiuni interioare: I x L x A  349x319x302 mm
  • Sistem de inchidere: sistem electronic de inchidere LCD
  • Greutate: 61 kg

Rezistenta Sentry Seif Antifoc QE4531  de 2 ore pentru hartie si documente la foc deschis in concordanta cu Fire Endurance Test de 2 ore UL (Underwriters Laboratory). Supus unei temperaturi de 1010ºC pentru o perioada de 2 ore, in interiorul seifului temperatura va ramane sub 177ºC pentru a proteja bunurile și documentele importante. Acest lucru permite ca seifurile Dvs. sa reziste chiar si la temperaturi ridicate, deoarece incendiile pot deveni foarte puternice  in cladiri.

Clasificare Sentry Seif Antifoc QE4531 UL, testare la impact de la o inaltime de  9,1 m - dupa ce a fost incalzit la 843°C, seiful este supus unei caderi de la o inaltime de 9,1m pe pietris, apoi racit, inversat şi reincalzit la 892°C timp de 45 minute. Seiful ramane intact şi inchis, cu o temperatura interioara de sub 177°C.

Rezistenta de 2 ore pentru suport media in concordanța cu testul antifoc ETL Fire Testing. Testul ETL certifica o rezistența pentru 2 ore pentru support media: CD, DVD, stick de tip memorie și USB cu o rezistența antifoc de pana la 1010°C.

Rezistența la apa in max. 20 cm apa timp de 24 de ore

Caracteristici privind protectia datelor: port USB 2.0 cu alimentare externa (cablu inclus); compartiment pentru depozitare in usa interioara a seifului avand o dimensiune de 2 ½", hard disk care se conecteaza la portul USB intern (cablu inclus)

inchidere Sentry Seif Antifoc QE4531 : sistem electronic de inchidere LCD modern cu tastatura iluminata, acces PIN programabil şi inchidere cu cheie tubulara. 6 bolțuri (posibilitate de ancorare in podea, chit de ancorare inclus).

Caracteristici interioare Sentry Seif Antifoc QE4531 :  Suport chei si compartiment pentru articole mici, suport CD/DVD (stocheaza un nr. de max. 72 CD-uri /DVD-uri)

Ancorare Sentry Seif Antifoc QE4531 : posibilitate de ancorare in podea, chit de ancorare inclus pentru a preveni ridicarea neautorizata

Culoare Sentry Seif Antifoc QE4531  : gri