Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Caseta antifoc SENTRY H2100

Tip seif: caseta antifoc
Rezistenta la foc:

Rezistenta la foc de 1/2  ora pentru  documente
, in conformitate cu testul UL  (Underwriters Laboratory- Fire Endurance Test) Temperatura in acest interval de timp ajunge la  843ºC  in interiorul seifului temperatura nu va depasi 177ºC  astfel vor fi protejate valorile si documentele depozitate.

Rezistenta la foc de 1/2 ora pentru suport digital , in conformitate cu testul ETL -Fire Testing .Testul ETL certifica rezistenta la foc de pâna la 843°C pe o durata de 1/2 ora pentru  suporturi  de tip: CD, DVD, stick de memorie, USB

Protectie pentru  apa pentru 1 ora 
  in conformitate cu  ETL- Water Protection. Seiful este scufundat complet timp de o ora in apa  astfel incât nivelul apei depaseste cu 5 cm nivelul superior al produsului. in tot acest timp cantitatea de apa infiltrata in seif a fost maxim de 0,5 grame (8 picaturi). Impermeabilitatea este garantata de o banda de etansare continua care izoleaza complet interiorul protejând astfel cele depozitate de patrunderea apei .

  • inchidere: cheie
  • Culoare: gri
  • Dimensiuni exterioare: IxLxA 191x387x378 mm
  • Dimensiuni interioare: IxLxA 130x327x241 mm
  • Sistem de inchidere: cu cheie
  • Greutate: 11.7 kg