Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


 Casa de bani Office Line 124 S Burg Wachter Germania

  • Casa de bani Office Line 124 S seif grad de securitate II corp si usa cu perete dublu
  • Exterior: 1096 x 641 x 520 (I x L x A, mm);
  • Interior: 946 x 498 x 336 (I x L x A, mm);
  • Usa: 946 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 239 kg;
  • Vol. 158,3 l

Grad de siguranta II la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania.
Corp si usa cu perete dublu, blindaj special, ultradur, protectie la incendii, zavorare stabila in trei directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm; zavoare rotunde rigide, suplimentare, de prindere laterala, spatiu pentru bibliorafturi, prevazut pentru fixare in podea (1 gaura) - cu material de fixare. Un plus de siguranta : sistem automat de blocare ireversibila a usii la tentativele de efractie.
Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)

Exista doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie ( vezi litera S din denumirea acestui seif - Office Line 124 S ) si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - case de bani Office Line 124 E .

La cerere se livreaza si cu seif interior.
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani

 
Varianta S: Încuietoare blindată de foarte înaltă siguranţă "Secu Safe", cheie cu bărbie dublă, certificată VdS în clasa II, după EN 1300 - clasa B, sistem cheie captivă, peste 50.000.000 de chei diferite. În cazul pierderii unei chei, încuietoarea poate fi setată pentru a recunoaşte o nouă pereche de chei.

 
Varianta E FS

: Încuietoare electronică programabilă de foarte înaltă siguranţă "Secutronic" cu modul biometric (amprentă) încorporat, certificată VdS în clasa 2. Posibilitate administrare utilizatori. Se pot programa până la 10 coduri de 6 caractere, până la 300 de chei electronice TSE E-Key şi până la 20 de amprente diferite. Denumirea utilizatorilor, drepturi de acces, funcţii calendar, etc. se pot realiza prin pachetele opţionale TSE Software. Include 2 baterii Mignon LR 6 AA.

 

Case de bani cu prindere in podea toate variantele
Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
La cerere se livreaza si cu seif interior cost suplimentar 790 lei inclusiv TVA.
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani decat contracost in Bucuresti , livrare gratuita oriunde in tara .