Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 122 S Burg Wachter Germania

Atentie
cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la fabricarea primei case de bani Burg Wachter Germania va oferim la oricare din seifurile din gama Office Line sau Office Doku : bonus un seif de perete.
Promotia este valabila in limita stocului destinat acestei aniversari.

  • Casa de bani Office Line 122 S
  • Exterior: 816 x 641 x 520 (I x L x A, mm);
  • Interior: 666 x 498 x 336 (I x L x A, mm);
  • Usa: 666 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 205 kg;
  • Vol. 111,4 l
Sunt doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie ( vezi litera S din denumirea acestui seif - Office Line 122 S ) si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - casa de bani Office Line 122 E .


Grad de siguranta II la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania.
Corp si usa cu perete dublu, blindaj special, ultradur, protectie la incendii, zavorare stabila in trei directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm; zavoare rotunde rigide, suplimentare, de prindere laterala, spatiu pentru bibliorafturi, prevazut pentru fixare in podea (1 gaura) - cu material de fixare. Un plus de siguranta : sistem automat de blocare ireversibila a usii la tentativele de efractie.
Doua tipuri de executie : executie gama S si executie gama E
Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
La cerere se livreaza si cu seif interior.
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani