Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 122 E Burg Wachter Germania

Casa de bani Office Line 122 E seif electronic gradul I de securitate
  • Exterior: 816 x 641 x 554 (I x L x A, mm);
  • Interior: 666 x 498 x 370 (I x L x A, mm);
  • Usa: 666 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 205 kg;
  • Vol. 122 l

Avantaje cheie:  Case de bani Office Line 122 E este o casa de bani cu inchidere electronica digitala inteligenta Star Trek cu 8 utilizatori, are jurnal de deschideri / inchideri pe fiecare utilizator, cu posibilitatea verificarii tuturor operatiunilor facute de fiecare utilizator si restrictionarea lor intre anumite ore. Toate memorate digital intr-un cip garantat 50 de ani !

Acest tip de seif de bani face parte din categoria seifuri de bani inteligente cu grad foarte inalt de securitate conform cu normele de securitate europene si agreat de firmele de asigurare seifuri de valori si firmele de paza si protectie obiective bancare.
case de bani cu pridere in podea vezi toate modelele
Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ).

Grad de siguranta II la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania.
Corp si usa cu perete dublu, blindaj special, ultradur, protectie la incendii, zavorare stabila in trei directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm; zavoare rotunde rigide, suplimentare, de prindere laterala, spatiu pentru bibliorafturi, prevazut pentru fixare in podea (1 gaura) - cu material de fixare. Un plus de siguranta : sistem automat de blocare ireversibila a usii la tentativele de efractie.
Doua tipuri de executie  Casa de bani Office Line : executie gama S si executie gama E
Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
La cerere se livreaza si cu seif interior.
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani