Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 120 E Burg Wachter Germania

Casa de bani Office Line 120 E seif gradul II de securitate agrementat politie si firme de asigurari

  • Case de bani Office Line 120 E
  • Exterior: 486 x 641 x 554 (I x L x A, mm);
  • Interior: 336 x 498 x 370 (I x L x A, mm);
  • Usa: 336 x 498 (I x L, mm);
  • Vol. 62 l

Grad de siguranta II la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania.
Corp si usa cu perete dublu, blindaj special, ultradur, protectie la incendii, zavorare stabila in trei directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm; zavoare rotunde rigide, suplimentare, de prindere laterala, spatiu pentru bibliorafturi, prevazut pentru fixare in podea (1 gaura) - cu material de fixare. Un plus de siguranta : sistem automat de blocare ireversibila a usii la tentativele de efractie.
case de bani seif cu prindere in podea vezi toate modelele
Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani Case de bani Office Line : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - ( vezi litera S din denumirea acestui model de seif / casa de bani Office Line 120 E ).
Certificari  Casa de bani Office Line 120 E


Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
La cerere se livreaza si cu seif interior.
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani
 

 
 Casa de bani Office Line 120 E Varianta E FS: Încuietoare electronică programabilă de foarte înaltă siguranţă "Secutronic" cu modul biometric (amprentă) încorporat, certificată VdS în clasa 2. Posibilitate administrare utilizatori. Se pot programa până la 10 coduri de 6 caractere, până la 300 de chei electronice TSE E-Key şi până la 20 de amprente diferite. Denumirea utilizatorilor, drepturi de acces, funcţii calendar, etc. se pot realiza prin pachetele opţionale TSE Software. Include 2 baterii Mignon LR 6 AA.