Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 116 S Burg Wachter Germania

Atentie
cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la fabricarea primei case de bani Burg Wachter Germania va oferim la oricare din seifurile din gama Office Line sau Office Doku : bonus un seif de perete .  
Promotia este valabila in limita stocului destinat acestei aniversari.

  • Casa de bani Office Line 116 S
  • Exterior: 1486 x 780 x 529 (I x L x A, mm);
  • Interior: 1336 x 630 x 337 (I x L x A, mm);
  • Usa: 1336 x 630 (I x L, mm);
  • Greutate: 345 kg;
  • Vol. 283,6 l

Grad de siguranta I la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania. Corp si usa cu perete dublu, protectie la incendii minore, zavorare stabila in 3 directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm , zavoare rotunde rigide, laterale; spatiu pentru bibliorafturi; prevazut cu gaura de fixare in podea, livrabil cu material de fixare, una sau mai multe polite reglabile. Un plus de siguranta: sistem automat de blocare ireversibila la tentativele de efractie. Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035).

Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie ( vezi litera S din denumirea acestui seif - Office Line 116 S ) si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - casa de bani Office Line 116 E .

Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani.