Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 116 E-seif grad I Burg Wachter Germania

Casa de bani Office Line 116 E inchidere electronica digitala inteligenta Star Trek cu 8 utilizatori
  • Exterior: 1486 x 780 x 529 (I x L x A, mm);
  • Interior: 1336 x 630 x 337 (I x L x A, mm);
  • Usa: 1336 x 630 (I x L, mm);
  • Greutate: 345 kg;
  • Vol. 283,6 l

Avantaje cheie: Case de bani  Office Line 116 E este o casa de bani cu inchidere electronica digitala inteligenta Star Trek cu 8 utilizatori, are jurnal de deschideri / inchideri pe fiecare utilizator si posibilitatea verificarii tuturor operatiunilor facute de fiecare utilizator si restrictionarea lor intre anumite ore. Toate memorate digital intr-un cip garantat 50 de ani !

Acest tip de seif de bani face parte din categoria seifuri de bani inteligente cu grad foarte inalt de securitate conform normele de securitate europene si agreat de firmele de asigurare seifuri de valori si firmele de paza si protectie obiective bancare.

Sunt doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ).

Grad de siguranta I la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania. Corp si usa cu perete dublu, protectie la incendii minore, zavorare stabila in 3 directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm , zavoare rotunde rigide, laterale; spatiu pentru bibliorafturi; prevazut cu gaura de fixare in podea, livrabil cu material de fixare, una sau mai multe polite reglabile. Un plus de siguranta: sistem automat de blocare ireversibila la tentativele de efractie. Doua tipuri de executie : executie gama S si executie gama E. La cerere se livreaza si cu seif interior. Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani decat in Bucuresti contracost

case de bani seif cu prindere in podea vezi toate modelele

 Varianta S: incuietoare blindata de foarte inalta siguranta "Secu Safe", cheie cu barbie dubla, certificata VdS in clasa II, dupa EN 1300 - clasa B, sistem cheie captiva, peste 50.000.000 de chei diferite. in cazul pierderii unei chei, incuietoarea poate fi setata pentru a recunoaşte o noua pereche de chei.


Varianta E FS: incuietoare electronica programabila de foarte inalta siguranta "Secutronic" cu modul biometric (amprenta) incorporat, certificata VdS in clasa 2. Posibilitate administrare utilizatori. Se pot programa pâna la 10 coduri de 6 caractere, pâna la 300 de chei electronice TSE E-Key şi pâna la 20 de amprente diferite. Denumirea utilizatorilor, drepturi de acces, functii calendar, etc. se pot realiza prin pachetele optionale TSE Software. Include 2 baterii Mignon LR 6 AA.