Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 111 S


Acest tip de casa  de bani beneficiaza de cea mai mare garantie data de un producator mondial 50 de ani garantie ! Noi pe teritoriul Romaniei nu putem oferi decat o garantie de 10 ani !

Casa de bani Office Line 111 S Burg Wachter Germania este agreata de firmele de asigurari datorita gradului de siguranta I la efractie putand fi conectata cu alarma la politie sau firme de paza.

  • Exterior: 626 x 641 x 520 (I x L x A, mm);
  • Interior: 476 x 498 x 336 (I x L x A, mm);
  • Usa: 476 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 142 kg;
  • Vol. 79,6 l

Garantie Case de bani Office Line 111 S: 10 ani

vezi si varianta Office Line 111 E cu inchidere electronica cod din 6 cifre cu soft de urmarire a activitatii .
Grad de siguranta I la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania. Corp si usa cu perete dublu, protectie la incendii minore, zavorare stabila in 3 directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm, zavoare rotunde rigide, laterale; spatiu pentru bibliorafturi; prevazut cu gaura de fixare in podea, livrabil cu material de fixare, una sau mai multe polite reglabile. Un plus de siguranta: sistem automat de blocare ireversibila la tentativele de efractie.
Casa de bani Office Line 110 S este fabricata din placi de otel aliat de cea mai inalta duritate cu rezistenta maxima la efractie.
Cea mai vanduta casa de bani cu prindere in podea ( cel mai vandut seif cu gradul I de siguranta ) !
Acest seif Office Line 110S pe langa faptul ca are finisari de exceptie este prevazut si cu o rezistenta minima antifoc ce ii confera in total premiul de Cea mai buna casa de bani cu cheie a anului 2009 ( Seif 2009 )
Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie ( vezi litera S din denumirea acestui seif - Office Line 111 S ) si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - seif / case de bani Office Line 111 E .

La cerere se livreaza si cu seif interior. Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani.

Politica de returnare a produsului

Se accepta numai produsele cu ambalaj intact .

Produsul nu trebuie sa aibe urme de lovituri, zgarieturi sau alte deformari .

Se scad din valoarea produsului taxele de transport dus intors in valoare de 480 lei.

In cazul in care ambalajul este deteriorat valoarea de returnare scade pana la 50% din valoarea produsului in functie de constatarea comisiei de receptie considerandu-se din acel moment produs second hand .

 

Producator case de bani Office Line 111 S : Burg Wachter Germania