Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 111 E  Burg Wachter Germania
 

  • Casa de bani Office Line 111 E
  • Exterior: 626 x 641 x 520 (I x L x A, mm);
  • Interior: 476 x 498 x 336 (I x L x A, mm);
  • Usa: 476 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 142 kg;
  • Vol. 79,6 l

Garantie : 10 ani

 

Acest tip de casa  de bani beneficiaza de cea mai mare garantie data de un producator mondial 50 de ani garantie ! Noi pe teritoriul Romaniei nu putem oferi decat o garantie de 10 ani !

Casa de bani Office Line 111 E beneficiaza si de cel mai performant soft de asistarea a operatiunilor intrari iesiri !
Avantaje cheie: Office Line 111 E este o casa de bani cu inchidere electronica digitala inteligenta Star Trek cu 8 utilizatori, are jurnal de deschideri / inchideri pe fiecare utilizator, posibilitatea verificarii tuturor operatiunilor facute de fiecare utilizator si restrictionarea lor intre anumite ore. Toate memorate digital intr-un cip garantat 50 de ani !
Vezi si varianta Office Line 111 S inchidere cu cheie mai ieftina decat cea digitala .
Acest tip de seif de bani face parte din categoria seifuri de bani inteligente cu grad foarte inalt de securitate conform cu normele de securitate europene si agreat de firmele de asigurare seifuri de valori si firmele de paza si protectie obiective bancare.

Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ).

Grad de siguranta I la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania. Corp si usa cu perete dublu, protectie la incendii minore, zavorare stabila in 3 directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm , zavoare rotunde rigide, laterale; spatiu pentru bibliorafturi; prevazut cu gaura de fixare in podea, livrabil cu material de fixare, una sau mai multe polite reglabile. Un plus de siguranta: sistem automat de blocare ireversibila la tentativele de efractie. Doua tipuri de executie : executie gama S si executie gama E. La cerere se livreaza si cu seif interior. Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035)
Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani.

Mai multe detalii despre cea mai vanduta casa de bani a anului 2009 gasiti AICI.

Politica de returnare a produsului

Se accepta numai produsele cu ambalaj intact .

Produsul nu trebuie sa aibe urme de lovituri, zgarieturi sau alte deformari .

Se scad din valoarea produsului taxele de transport dus intors in valoare de 480 lei.

In cazul in care ambalajul este deteriorat valoarea de returnare scade pana la 50% din valoarea produsului in functie de constatarea comisiei de receptie considerandu-se din acel moment produs second hand .