Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Casa de bani Office Line 110E Burg Wachter Germania

  • Seif tip Casa de bani Office Line 110E grad I de siguranta
  • Exterior: 486 x 641 x 520 (I x L x A, mm);
  • Interior: 336 x 498 x 336 (I x L x A, mm);
  • Usa: 336 x 498 (I x L, mm);
  • Greutate: 108 kg;
  • Vol. 55,6 l


 
Seif cu sistem inteligent de inchidere electronica cu 1 administrator si 7 utilizatori + memorare a tuturor miscarilor fiecarui utilizator cu o luna in urma !

Grad de siguranta I la efractie, conform normei europene EN 1143-1, agrementat VdS - Germania, ECB S - UE si ICECON - Romania. Corp si usa cu perete dublu, protectie la incendii minore, zavorare stabila in 3 directii prin zavoare rotunde de 28 mm, cursa 20 mm , zavoare rotunde rigide, laterale; spatiu pentru bibliorafturi; prevazut cu gaura de fixare in podea, livrabil cu material de fixare, una sau mai multe polite reglabile. Un plus de siguranta: sistem automat de blocare ireversibila la tentativele de efractie.
La cerere se livreaza si cu seif interior. Se livreaza in culoarea gri-deschis (RAL 7035.

Doua tipuri de executie pentru acest model de seif de bani : executie gama S - seif cu inchidere cu cheie si executie gama E - seif cu inchidere electronica digitala inteligenta ( EDI ) - vezi litera E din denumirea acestui seif - Office Line 110 E .

Poza alaturata este informativa; diferenta dintre modele este dimensiunea lor. Firma noastra nu asigura instalarea acestei case de bani

 

Politica de returnare a produsului

Se accepta numai produsele cu ambalaj intact .

Produsul nu trebuie sa aibe urme de lovituri, zgarieturi sau alte deformari .

Se scad din valoarea produsului taxele de transport dus intors in valoare de 480 lei.

In cazul in care ambalajul este deteriorat valoarea de returnare scade pana la 50% din valoarea produsului in functie de constatarea comisiei de receptie considerandu-se din acel moment produs second hand .