Newsletter
Introdu numele si adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi oferte ale SC Fadak Concept SRL Numele tau Adresa de e-mail
Fotografiile au un caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.


Distrugator documente HSM Securio P36 - 31-33 coli - fasie (3,9 mm) - nivel securitate 2
Cod : H-1850

Distrugator de documente de inalta performanta, mobil, ce poate fi utilizat ca si unitate de distrugere centralizata in birouri mari. Poate distruge carti de credit, carduri magnetice si CD/DVD-uri.Tasta multifunctionala cu functie de revers integrataAdaptor pentru protectia operatorului la distrugerea CD/DVD-urilor cu micro-contact de protectie si capac. Sistem de ungere cu ulei automat a cutitelor (la versiunile de taiere in particule). Sistem de control al managementului energiei (EMCS).Functionare silentioasa. Fereastra containerului ajuta la vizualizarea rapida a gradului de umplere. Container cu sac reutilizabil. Sac special pentru colectarea reziduurilor de la CD/DVD-uri pentru separarea materialelor (optional).